5 Years Ago

Salam semua. Aku nak bagitau macam mana aku boleh minat nak buat website ni. Sebelum ni lima tahun yang lepas, semasa masih dalam belajar di universiti, aku memang da lama menaruh minat untuk buat website. Gambar diatas adalah screen shot website aku yang pertama aku buat secara offline. Website ni fully customized. Dan masih ada lagi dalam simpanan aku. Kalau diikutkan aku masih minat yg dulu dari yang sekarang ni sebab kalau korang nak tau website ni theme dan template aku buat 100% idea sendiri.

website

website

 

Tapi walaupun da ada idea mcm mana nak buat website tapi aku x tau mcm mana nak publish atau bagi web aku online. Selepas lima tahun dan sudah bekerja baru aku tau macam mana nak buat website secara real (online). Dan sekarang lihatlah hasil web aku sekarang. Puas sebab da ader web/blog sendiri. Selalu tengok website orang lain, tapi sekarang kita tengok website kita sendiri online. Best kan. Pada pendapat kengkawan sumer, mana best, web yang dulu atau yang sekarang…..

 

Subscribe to Blog Updates

Comments

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge