Live TV Streaming

Pernah tak korang mengalami keadaan dimana korang nak tonton siaran secara online tetapi korang tak jumpa. Atau mungkin korang nak tengok siaran live mana mana TV yang korang suka korang tak jumpa. Paling senang korang nak tonton perlawanan bola sepak Malaysia dengan mana mana pasukan luar negara dan siaran hanya disiar di Astro dan TV2 sahaja. Pada sesiap yang tiada astro dan TV mungkin mencari alternative TV2 secara streaming/online. Lepas korang jumpa “link” yang diberikan mati. Tension bukan, hehe.

Aku tiada penyelesaian terhadap semua masalah diatas. Tetapi aku sedang dalam peringkat “beta” untuk menyelesaikan masalah yang dihadapi untuk pengguna internet. Kalau korang lihat link diatas dialam blog aku ni iaitu link/page “TV | STREAMING”, aku telah meletakkan link link seluruh dunia (yang terpilih sahaja). Korang boleh cuba menekan TV | STREAMING > Malaysia > TV1 | TV2.

live tv streaming

live tv streaming

Apa yang aku cuba buat ini adalah untuk kegunaan aku sendiri. Ini kerana aku seringkali terpaksa berdepan dengan situasi keadaan dimana aku tergesa gesa mencari online streaming TV2 untuk menonton perlawanan Malaysia menentang mana mana pasukan luar. Ini menyusahkan aku. Dan sekarang aku telah berjaya meletakkan link link yang “hidup” kedalam blog aku.

Live TV Streaming, Live TV Streaming, Online streaming, Online TV Streaming, Online TV, Live TV, Live streaming, watch online TV, watch streaming TV, Astro, Astro Arena, TV1 Online, TV2 Online, TV2 streaming

Walaupun TV | STREAMING ni aku bina untuk diri sendiri, korang pun boleh la cuba tekan mana mana siaran dari negara yang korang suka untuk mengisi masa lapang dan belajar budaya luar negara. korang ader cadangan untuk aku menambah siaran online kesukaan korang? Berikan pendapat dan cadangan?……. :)

PSSST…. NAK TONTON TEKAN “TV | STREAMING” DI HEADER DIATAS DAN PILIH CHANNEL……….

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge