Download Angry Bird Space for Android

Download Angry Bird Space for Android. This is a good news for android user because the latest angry bird that we called Angry Bird Space was launch yesterday at 22 March 2012. For android user,  you can Download Angry Bird Space for Android at Android Market/Google Play. I already download it by myself using my Samsung Galaxy Tab Wifi. My first impression about Angry Bird Space is quite good.

Bila Rivio melancarkannya semalam, baru hari ini aku dapat tahu mengenainya. Aku bukannya peminat tegar akan games angry bird ini. Akan tetapi aku mengakui yang games angry bird ini membawa satu revolusi dan kelainan dalam corak permainan games didalam smartphone. Setakat ini angry bird space hanya dikeluarkan dalam format berbentuk ios, android dan juga PC. Rasanya untuk mobile windows tiada.

Untuk Download Angry Bird Space dalam format PC bolehlah tekan link disini. Download Angry Bird for IPhone and Android Here.

Angry Bird Space for Android

Angry Bird Space for Android

Best juga main angry bird space tadi. Nampaknya perkataan atau terma “space” tadi digunakan untuk menunjukkan “Tarikkan Graviti”. Akan ada pelbagai corak dan kuasa kuasa baru pada burung burung tersebut. Kita tak payah bercerita panjang, jom download angry bird space on Google Play/Android Market now.

Let see some Angry Bird Gameplay on Youtube

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZpJC6Fq8bbI[/youtube]

Comments

  1. says

    huhu, aku tak habes pun lagi main angry bird yang kat iphone tue, sebab aku main kat iphone kawan jer… kalo cut the rope tue penah laa main sampai habes, skang nie dah kuar angry bird space plak T_T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge